Ana sayfa Sosyal Medya Kariyerini farklı bir yöne taşıyan Çağatay Ulusoy uluslararası bir başarıya imza attı!

Kariyerini farklı bir yöne taşıyan Çağatay Ulusoy uluslararası bir başarıya imza attı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en yakışıklı ve başarılı oyuncularından Çağatay Ulusoy, modellikle başlayan oyunculuk kariyerini adım adım daha da ileriye götürüyor. Oyunculukla yetinmeyen Çağatay Ulusoy, artık yapımcılık ve senaryo yazarlığıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Hem de çok kaliteli yapımlara imzasını atarak.

30 yaşındaki oyuncu kariyerine model olarak başlamıştı. İlk çıkışını ise 2011 yılında yayınlandığında büyük ses getiren Adını Feriha Koydum dizisiyle yapmıştı. Başrolünü Hazal Kaya’yla paylaştığı dizide Çağatay Ulusoy, yurt dışında da çok tanınan bir isim haline gelmişti. Çok sık ekrana gelmeyen ve proje seçiminde titiz davranan Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum’la gelen başarısını Emir’in Yolu, Med Cezir ve İçerde dizileriyle perçinlemişti.

Türkiye’nin Netflix için çekilen ilk Türk orijinal yapımı olan Hakan Muhafız’da da başrolü üstlenen Çağatay Ulusoy son olarak BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle ekrana geliyor. Genç oyuncu her dizisinde oyunculuk performansını bir adım daha ileriye götürüyor.

Kariyerini farklı bir yöne taşıyan Çağatay Ulusoy uluslararası bir başarıya imza attı! 8

Çağatay Ulusoy’un son zamanlarda oyunculuk kariyerine farklı bir yön verdiği de dikkatleri çekiyor. Nitekim genç oyuncu, Netflix için çekilen Kağıttan Hayatlar filminde başrolde yer almakla kalmamış, filmin yapımcılığını da üstlenmişti. Hep yakışıklı ve iddialı karakterlerle ekrana gelen Ulusoy, Kağıttan Hayatlar filminde tam tersi bir rolle izleyicinin karşısına çıkmış, bir çöp toplayıcısını canlandırmıştı.

Kariyerini farklı bir yöne taşıyan Çağatay Ulusoy uluslararası bir başarıya imza attı! 9

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’dan bir güzel haber daha geldi. Ulusoy bu kez hem yönetmen hem de senaryo yazarı olarak karşımıza çıkıyor. Ranini TV’nin haberine göre Çağatay Ulusoy’un hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği kısa film Kuş, Palm Springs Uluslararası Kısa Film Festivali’nde yarışmaya hazırlanıyor.

Festivalin En İyi Uluslararası Kısa Film kategorisine seçilen Kuş, etkinliğin açılış gecesinde gösterilecek.

21 dakikalık film, yaralı bir saka kuşunu tedavi ettirecek parayı toparlamaya çalıştığı için yerel bir yarışmaya katılmaya karar veren bir balıkçının hikayesini anlatıyor.