Ana sayfa Sinema İsmail Hacıoğlu hayranlarına müjde! Yeni proje yolda!

İsmail Hacıoğlu hayranlarına müjde! Yeni proje yolda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak dijital platform Exxen için çekilen Hükümsüz’de rol alan İsmail Hacıoğlu yepyeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hacıoğlu’nun yeni projesi bir film olacak.

İlk olarak 2003 yılında yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisiyle adını duyuran İsmail Hacıoğlu bugüne kadar Zümrüdüanka, Çocuk, Beyaz Gelincik dizileri ve Ayla, Çiçero, Müslüm, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmleri gibi pek çok başarılı projede rol aldı.

İsmail Hacıoğlu hayranlarına müjde! Yeni proje yolda! 1

Projelerinde oldukça seçici davranan ve çok sık ekrana gelmeyen 35 yaşındaki oyuncu bu kez gerçek bir hikayeyi anlatan Kesişme: İyi ki Varsın Eren isimli filme hazırlanıyor.

Film, Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alıyor.

İsmail Hacıoğlu filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i canlandıracak. Çekimleri Trabzon’un Maçla ilçesinde gerçekleştirilen film için oyuncu silah eğitimleri almaya başladı.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Filmin müzikleri ise Fahir Atakoğlu’na ait olacak.