Ana sayfa TV Programları Kazım Koyuncu Ölüm Yıl Dönümünde TRT Müzik’te Anılıyor

Kazım Koyuncu Ölüm Yıl Dönümünde TRT Müzik’te Anılıyor

tarafından ker_def

Karadeniz türkülerine yeni bir soluk getiren, sanatı ve karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran Kazım Koyuncu vefatının 16’ncı yıl dönümünde TRT Müzik’te anılıyor.

Karadeniz müziği ile rock müziği sentezleyerek kendi unutulmaz tarzını oluşturan, sadece müziği ile değil karakteri ile de Türk müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinen Kazım Koyuncu, bugün TRT Müzik ekranlarında yâd ediliyor.

“Kazım Koyuncu Anısına” Müzik dünyasına iz bırakan sanatçıları ölüm yıl dönümlerinde sesleri, eserleri ve arşiv görüntüleri ile yâd eden “Anısına” programı bu bölümde Kazım Koyuncu’ya yer veriyor. Sanatçının 16. ölüm yıl dönümü olan 25 Haziran Cuma günü saat 17.00’de TRT Müzik ekranlarında olacak “Anısına” programında Kazım Koyuncu’nun hayatı ve müzikal yolculuğu anlatılacak.

Karadeniz’in “şair ceketli çocuğu” Yedikule Hisarı’nda

“Anısına” programının ardından saat 23.45’te ise Kazım Koyuncu’nun Yedikule Hisarı’nda verdiği ve bir arşiv değerinde olan unutulmaz konseri ekrana gelecek. Karadeniz’in “şair ceketli çocuğu” Kazım Koyuncu eşsiz eserlerini seslendirdiği Yedikule Hisarı Konseri ile TRT Müzik ekranlarında olacak.