Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin, partneri Edip Tepeli’yi nasıl şaşırttı? Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin, partneri Edip Tepeli’yi nasıl şaşırttı? Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’de yayınlanan Destan dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu Ebru Şahin sesiyle de uzun süre konuşulacağa benziyor.

Başarılı oyuncu, TRT Müzik’te yayınlanan Hakan Güngör ve Meral Azizoğlu’nun aktör ve aktrisleri müzik sahnesi ile buluşturduğu program Laterna’ya katılarak performansıyla kendisine hayran bıraktı.

Programda İngilizce ve Türkçe pek çok şarkı seslendiren Ebru Şahin’in performansı Destan dizisindeki partneri Edip Tepeli’yi de hayrete düşürdü. Instagram hesabından programdan bir bölümü paylaşan oyuncu, ‘On parmağında on marifet!’ dedirtti.

Sosyal medyada paylaştığı kısımda, ünlü müzisyen Goran Bregoviç’in Ederlezi adlı şarkısını seslendiren Ebru Şahin’in paylaşımına Destan dizisinde birlikte rol aldığı ve dizide ‘Batuga’ karakterini canlandıran Edip Tepeli,  ‘Yok daha neler’ yorumunu yaparak şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ebru Şahin (@rebrusahin)’in paylaştığı bir gönderi

Ebru Şahin performansıyla sadece rol arkadaşını değil takipçilerini de büyüledi. Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından; ‘Müthiş söylemişsin’, ‘Harikasın’, ‘Sesin huzur verici’ gibi pek çok yorum tapıldı.

Ebru Şahin programda sadece Türkçe değil, İngilizce şarkıları da başarıyla seslendirdi. Oyuncunun performansından bir bölümü aşağıda izleyebilirsiniz;