Ana sayfa Sosyal Medya Başroller bir bir gidince Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerinin aklı soru işaretleriyle doldu

Başroller bir bir gidince Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerinin aklı soru işaretleriyle doldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir bir başroller gitti, 4. sezon kapalı kutu oldu! Adana’da çekimleri devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu tamamlandı. 102 bölümlük macera milyonları etkiledi. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık beşlisi ile başlayan dizinin başrolünden şimdi sadece iki isim kaldı.

Önce Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin sağlık sorunlarını da öne sürerek diziye veda etti. Ardından ise Aralık ayında Uğur Güneş, çeşitli sorunlar nedeniyle dizideki Yılmaz karakterini bıraktı… Ardından ise sezon finali ile birlikte Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış da yapıma veda etti.

Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova ve Nazan Kesal da başrolde olmamalarına rağmen dizinin etkili karakterlerine hayat vermişlerdi ve onlar da ayrıldı. Her ayrılık ile içi yanan dizinin hayranları, gelinen bu noktada Demir karakterinin de gidişine adeta isyan etti.

Dizinin senaryosunu eleştirenler, ekipte yer alan sorunlardan bahsedip sette olayların hiç durulmadığı düşüncesinde olanlar, dizinin yeni sezonda nasıl yoluna devam edeceğini merak edenler… Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili sosyal medya yorumlarına bakılır ise kafalar fazlası ile karışık.

Sonuçta 3 sezona yayılan ve fenomen olan diziden 3 başrol oyuncusu 3. sezon itibari ile ayrılmış oldu. Peki 4. sezonda hikaye nereye gidecek?

Hilal Altınbilek, Hande Soral ve İlayda Çevik üçlüsü dizinin öne çıkan isimleri konumuna geldi. Furkan Palalı da keza öyle… Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon finalinde eşkıyaların bastığı konak ile birlikte bir dönem daha mı bitecek? Yani Adana’daki meşhur konaktan çıkıp hikaye başka bir yere mi taşınacak? Bu tür sorular da akılları kurcalıyor.

Ancak bir gerçek var ki, 3. sezonu çok başarılı olsa da atv’nin fenomen dizisi çok önemli 6 oyuncuyu kaybetti. Hikayeleri bir bir biten bu karakterler dizinin sağlam direkleriydi. Peki 4. sezonda izleyiciler nasıl bir ortam ve hikaye kurgusu ile yeniden ekrana taşınacak?

Yakında detaylar ortaya çıkacaktır. Biz de gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.