Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış’ı özleyen hayranları ekran başına!..

Murat Ünalmış’ı özleyen hayranları ekran başına!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Murat Ünalmış uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda olacağının müjdesini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Oyuncunun paylaşımı, hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Bir Zamanlar Çukurova adlı ATV dizisinde canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu ekranlarda henüz bir dizi projesiyle yer almıyor.

Çok iyi klarnet çaldığı bilinen ünlü oyuncu TRT Müzik”de yayınlanan Laterna adlı programa konuk oldu ve müzik konusundaki yeteneklerini sergiledi. Murat Ünalmış’ın konuk olduğu program bu akşam saat 22.30’da TRT Müzik kanalında yayınlanacak.

Ünalmış, heyecanını instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle duyurdu; “Laterna’ nın bu salı konuğu benim. Benim için musiki dolu unutulmaz bir anıydı. Misafirperverlikleri, güleryüzleri ve eşsiz muhabbetleri için @muzisyenhakangungor @meralazizoglugungor @stolgakilic @byademdogan a ve Türkiye’nin en kıymetli müzisyenlerinden oluşan Laterna orkestrasına çok teşekkür ederim. 8 Kasım salı 22:30 @trtmuzik de görüşmek üzere.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat Ünalmış (@mrtunlms)’in paylaştığı bir gönderi

ATV’nin fenomen dizisi Bir  Zamanlar Çukurova’ya 3. sezon finalinde veda eden oyuncu uzun süredir ekranlarda yok. Kapadokya’da restaurant işlettiği bilinen Murat Ünalmış kendisini özleyen hayranlarıyla zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla buluşuyor.

Hayranları her ne kadar Murat Ünalmış’tan yeni bir dizi projesi beklese de, oyuncunun bir müzik programıyla yeniden ekranlarda olacak olması Ünalmış’ı ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi.