Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi öyle güzel bir şey başardı ki, final yaparsa yazık olacak!

Kefaret dizisi öyle güzel bir şey başardı ki, final yaparsa yazık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisi, geçtiğimiz hafta yeni gün performansı ile olumsuz bir hava estirdi. Pazar günleri iyi reytingler alırken, daha güçlü izleyici desteği için hafta içine çekilen Kefaret’in düşük gelen reytingleri izleyicilerin de final ihtimalini aklına getirmesine yol açtı.

Birçok kış dizisi sezon finali yaparak ara verirken, Kefaret’in yaz ekranında devam etmesi iyi mi yoksa kötü mü oldu? Kefaret’in ikinci sezonu düşünülüyor olsaydı sezon finali yaptırılırdı. İşte bu düşüncede olan hayranlar, dizinin yaz boyunca gittiği yere kadar gidip final yapma ihtimalinin güçlendiğini düşünüyor. Tabii ki finale doğru yürüdüğü algısı o kadar arttı ki, Fox TV’nin bir açıklama yaparak diziyi gelecek sezonda da devam ettireceğini söylemesi dışında izleyicilerin tedirginliğini üzerinden atabilecek bir şey yok.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret’in 33. yeni bölümünü 8 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyeceksiniz. Dizinin reytingleri yine yakından takip edilecek. Kefaret’in öyle renkli bir  var ki izleyiciler de bu durumdan memnun. Hikayesi ile öne çıkan Kefaret, şayet final yapar ise çok yazık olacak. Bu kadar renkli ve dikkat çekici karakterleri her dizide görmek pek de mümkün olmuyor.

Kefaret dizisi öyle güzel bir şey başardı ki, final yaparsa yazık olacak! 8

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Kefaret’in bu renkli dünyasına dikkat çekerek, şu yorumda bulundu:

“Geçmişte yıllar boyu Zeynep için koşturup varını yoğunu onun kızını bulması için harcayarak sonunda polislikten atıldığı halde evlendikten sonra mesleğini ve bağımsızlığını aşktan üstün tutma triplerine girerek evi terk eden Sinan…

Sırf ailesini kızdırmak için Meltem ile birlikte yaşarken ‘Aşk yok’ şartını öne süren… Buna karşılık tüm kötülüklerini, paragözlüğünü ve yalancılığını bildiği Meltem’i yola getirme çabasına girerek ona kur yapmaktan geri durmayan Alp…

Boylarından büyük konuşmalarla ‘Şimdiki çocuklar bir başka’ dedirten Sude ve Cansu…

Kefaret dizisi öyle güzel bir şey başardı ki, final yaparsa yazık olacak! 9

Kaçırılmış bir çocuğu sahiplenmesi yetmiyormuş gibi onun babasına da aşık olarak aşırı saflıkla tüm parasını kaptırıp sefalete sürüklenen ve bir de üstüne üstlük bu adamdan hamile kalan Arzu… Cümlesi ‘Kefaret’in karakterlerle renklenip ilginçleştiğinin yansımaları.

‘Kefaret’i ilginç kılan renklilikleri saptaması bizden takdiri izleyenden… Bunca renkliliği görmezden gelenlere karşı son söz Necip Fazıl Kısakürek’ten… ‘Renkleri ince ince ne anlatırsın köre, konuşun insanlarla akıllarına göre’.”

İşte Kefaret dizisinin 8 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 33. bölümünden 2.fragman: