Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Yurdaer Okur, dizilere ara verecek!

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur, dizilere ara verecek!

tarafından ker_def

Oyuncu Yurdaer Okur, 1974 yılında dünyaya geldi ve 1990’lı yılların ortalarından bu yana da hem dizilerde hem de sinema filmlerinden birbirinden etkili işlerde yer aldı.

Yeteneğini sergilemiş, geniş kitleleri etkilemiş ve oyunculuk anlamında büyük bir mesafe kaydetmiş olması Yurdaer Okur’un bugün geldiği seviyenin büyük bir emeğin ürünü olduğunu gösteriyor. Köprü isimli dizinin yanı sıra çok beğenilen Karadayı projesinde, Yeter, Kefaret ve son olarak da Yabani dizisinde Yurdaer Okur ismini görüyoruz.

Bu yapımlardan çok daha fazla dizi projesinde önemli roller canlandırmasının yanı sıra birçok sinema filminde de yine Yurdaer Okur’u farklı rollerde izleme fırsatı bulduk.

Kadıköy’de kendi mekanı bulunan ve ticaret hayatını da deneyimleyen oyuncu, yaz döneminde Kıbrıs’ta bağımsız bir filmde rol alacak.

Yabani dizisinde ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından yaz dönemini planlayan oyuncu, planları hakkında şu bilgileri verdi:

“Kıbrıs’ta çekilecek bir bağımsız filmde oynayacağım, sonra uzun bir tatil yapacağım. Sinemada biraz geride kaldık. Oyuncu olarak daha önde olmak istiyorum, dünya çapında işlerde oynamak istiyorum. Dizilerden dolayı vakit ayıramıyorum. Bir süre dizilere ara verip sinema yapmak istiyorum.”

Dizilere ara vererek sinemaya yönelme arzusunu dile getiren Yurdaer Okur, ilerleyen süreçte bu konuda adımlar atacak gibi gözüküyor.

İşletmeciliğin sanat ile örtüşmediğine de değinen Yurdaer Okur, “İşletmecilik daha zor. Sanatla ticaret aslında örtüşmüyor. Ben eğlendiğim ve mutlu olduğum sürece her şeyin olacağını düşünüyorum. Burada sadece keyifli zaman geçirmek için varım” diye konuştu.