Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, evlilik yanıtını verdi artık sormayın!

Kerem Bürsin, evlilik yanıtını verdi artık sormayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin ilişkisi derinleştikçe evlenmelerine yönelik beklentiler de artıyor. Sosyal medyada yapılan bir ankette evlenmeleri beklenen çiftler arasında Kerem Bürsin ile Hande Erçel ilk sırada gösteriliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışan ikili, uzun süre normal arkadaş olarak kalırken, sonraları ise birbirlerine karşı hisleri gelişti. Nisan ayında ise ünlü ikili Maldivler’de el ele görüntülendi ve sonrasında da aşklarını ilan etti.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin evlenmesine yönelik beklentiler var ama onlar hiç de o noktada değil.

Kerem Bürsin, evlilik yanıtını verdi artık sormayın! 7

Kerem Bürsin, sıklıkla bunu kendilerine soran gazetecilere bir kez daha yanıt verdi. Oyuncu, “Biz şu an ilişkimizin tadını çıkartıyoruz. Hala yeni bir ilişki sayılır. O yüzden biliyorum evlilik önemli bir mevzu. Ama biz şu an anın tadını çıkartıyoruz. Önümüzde işler var, kariyerler var. Oralara daha atlamaya hiç gerek yok” diye konuştu.

Kerem Bürsin bu yanıtı ile birlikte artık bu tür soruların sorulmasının da önüne geçmiş oldu. Çift anın tadını çıkartıyor ve kariyerlerini öne çıkartan bir gelecek planı yapıyor.