Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e üst üste övgüler geldi!

Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e üst üste övgüler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan ikilinin aşkları Nisan ayında ortaya çıkmıştı. Dizinin dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanması da iki ismin öne çıkmasını sağladı.

Kerem Bürsin’in İtalya seyahatinde geniş bir hayran kitlesi tarafından coşkuyla karşılanması önemli bir detaydı. Oyuncu, böyle bir şeyi beklemediğini belirtirken, bunun Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etme noktasında önemli bir konu olduğunu belirtti.

Kerem Bürsin, Hande Erçel’in de yurt dışında isminin sıklıkla yer almasından memnun. IMDB tarafından kendi yaş kategorisinde dünyanın en çekici ikinci kadın oyuncusu seçilen Hande Erçel, bir kez daha magazin gündeminde öne çıktı.

Kerem Bürsin bu durumu soran gazetecilere şu yanıtı verdi: “Hande’nin de bakış açısı, bu işiyle çok alakalı değil. O da çok ilgilenmiyor, o konularda aşırı mütevazi, inanılmaz bir insan.”

Kerem Bürsin sevgilisinin güzelliği üzerinden değil de oyunculuğu noktasında aldığı ödülleri daha çok önemsediğini anlattı.

Global Nubia Awards’da ‘Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ ödülünün sahibi olan Hande Erçel’in çok başarılı birisi olduğunu söyleyen Kerem Bürsin, şu ifadeleri kullandı: “Çok hak ediyor. Çok çalışıyor, müthiş bir insan.”

Aralarında bu tür ödül muhabbetlerini konuşmadıklarını ve kendi dünyalarında olduklarını anlatan Kerem Bürsin, zaman zaman iş konularını da konuştuklarını anlattı.