Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin gaf yapıyor, küfür ediyor ama ondaki şeytan tüyü her şeyi kapatıyor

Kerem Bürsin gaf yapıyor, küfür ediyor ama ondaki şeytan tüyü her şeyi kapatıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kerem Bürsin öyle doğal ki küfür etse, gaf yapsa bile hayranları kızmıyor! Kerem Bürsin, babasının işi nedeniyle 7 farklı ülkede yaşadı ve bu ülkelerde farklı kültürler ile büyüdü. Bürsin, annesi, babası ve kardeşiyle bu maceralı yolculuklarda birbirlerine sarıldıklarını ve çok da iyi ilişkileri olduğunu anlatmıştı.

Ünlü oyuncunun yurt dışında yaşama tecrübesi onun karakterinde belirgin oldu. Doğal halleri ile dikkat çeken Kerem Bürsin, kimi zaman gaf diye nitelendirilen sözler söylüyor. Pandemi döneminde kafelere gidip maskesini çıkartanlara “salak” demekten çekinmeyen oyuncu, gelen tepkilerden sonra da özür dilemesini de bilmişti.

Kerem Bürsin, basın ile olan röportajlarında da doğallığı ve içinden ne geliyor ise onu söylemesiyle de dikkatleri çekiyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolde yer alan oyuncu, sette başlayan bu tanışıklığı aşka da dönüştürdü.

Nisan ayında aşk yaşadıkları ortaya çıkan çiftin romantik ve eğlenceli anları da sosyal medyaya sıklıkla yansıyor. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin instagram canlı yayınları da meşhur oldu.

Dizinin reklamı için birçok kez instagram’da canlı yayın yapan ikiliden Kerem Bürsin o kadar doğal ve rahat şekilde konuşuyor ki, Hande Erçel gibi kendisini tutma ve dizginleme ihtiyacı hiç hissetmiyor.

İşte bu durum da birçok kez gaf yapmasına, milyonların önünde küfürlü konuşmasına da neden oluyor. Kerem Bürsin, yine sevgilisi ile birlikte çektiği videoda küfürlü konuşmalar yaptı. Hayranları ise artık onun bu haline alıştığı için kızmak ve tepki vermek yerine gülmeyi tercih ediyor.

İşte Kerem Bürsin’in çok rahat bir şekilde küfür de ettiği ve sevgilisine olan hayranlığını da gösterdiği o görüntüler: