Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin paylaştı, sosyal medya uçtu! Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz ödül!

Kerem Bürsin paylaştı, sosyal medya uçtu! Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz ödül!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında geçtiğimiz yaz başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, sezonda da devam etmişti. Reytingleri yaz döneminden sonra düşse de özellikle sosyal medyadan aldığı destekle dizi yoluna devam etti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, 9 Haziran’da yeni bölümleriyle yeniden ekranda olacak.

Aylardır ara vermeden çalışan ekip ve oyuncular, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından iki hafta kadar önce yeniden sete dönmüştü. Çekimleri başlayan dizinin izleyicileri, heyecanla Çarşamba akşamını bekliyor.

Sezonda Cumartesi yayınlanan dizi, geçtiğimiz yaz olduğu gibi yine Çarşamba günleri yayınlanacak. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yaz arasında Maldivler’e tatile gitmeleri ve aralarında bir aşkın başlamasıyla da dizinin takipçileri daha büyük bir merakla yeni bölümleri beklemekte.

5 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı dizi için heyecan dorukta! Tam da bu sırada gelen bir başka haber ise Sen Çal Kapımı ekibi ve izleyicilerini de mutlu etti.

Haberi duyuranlardan birisi de Kerem Bürsin oldu. Diziye Number One Video Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Şarkısı’ ödülü verildi.

Başak Gülümcinelioğlu’nun seslendirdiği ‘Sen Çal Kapımı’ şarkısı, ekrandaki onlarca dizinin önüne geçerek müziğiyle ödül almayı başardı…

Kerem Bürsin paylaştı, sosyal medya uçtu! Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz ödül! 8

Başak Gümülcinelioğlu’nun yazıp bestelediği ve yorumladığı şarkının ödül aldığı haberini Kerem Bürsin de instagram story hesabından takipçileri ile paylaştı… Oyuncu, alkış emojisiyle de tebriklerini gönderdi…

Kerem Bürsin paylaştı, sosyal medya uçtu! Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz ödül! 9

İşte dizideki görüntüler eşliğinde oluşturulan kliple Sen Çal Kapımı şarkısı…