Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici yeni dizisini bekliyor, Birce Akalay ise bambaşka bir heyecan yaşıyor!

İzleyici yeni dizisini bekliyor, Birce Akalay ise bambaşka bir heyecan yaşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu Birce Akalay, ekranlara son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisindeki İlay karakteri ile gelmişti. Daha sonra ise pandemi sürecinin de etkisiyle bir süre İstanbul’dan uzaklaştı ve çok sevdiği Bodrum’a Gümüşlük’e gitti. Ancak daha sonra yeni dizisi için İstanbul’a tekrar döndü.

Hayranları oyuncuyu ekranda görmek istiyor ancak Birce Akalay’ın bu kez tercihi dijital platformda yayınlanacak Kuş Uçuşu isimli dizi oldu.

Siyah Beyaz Aşk isimli Kanal D dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olan oyuncu, yeni dizisinde Çelikkol ile buluştu. Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu dizisinde ayrıca Miray Daner, Defne Kayalar ve İrem Sak da rol alıyor.

Birce Akalay’ın oyunculuk mesleğinin yanı sıra ticarete de atılacağı bir süre önce yaptığı paylaşımlarla da ortaya çıkmıştı.

Akalay, kendi adını taşıyan yeni bir marka ile mücevher tasarımlarına imza atıyor! Şu sıralar hummalı bir şekilde markası için çalışmakta oyuncu.

Diziden vakit bulduğu günlerde takı tasarım ustalarıyla zaman geçiriyor. Sosyal medyadan, atölyedeki tasarım aşamalarını da göstermekte Akalay.

Son olarak da aşağıdaki paylaşımı yaparak kendi tasarımlarını “Birce fine jewellery” adı altında sunacağı markasının ürünleri için çalışmakta olduğunu gösterdi oyuncu…

İzleyici yeni dizisini bekliyor, Birce Akalay ise bambaşka bir heyecan yaşıyor! 7