Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’i deli eden söz; kadın hayranları ünlü oyuncuya çok hak verecek!

Kerem Bürsin’i deli eden söz; kadın hayranları ünlü oyuncuya çok hak verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicilerle buluşan Kerem Bürsin, canlandırdığı Serkan karakteri ile kalpleri kazandı. Hande Erçel ile iyi bir dizi çifti olan Bürsin, sonrasında kalbini de ünlü güzele kaptırdı. Nisan ayında çiftin aşk yaşadıkları resmen ortaya çıktı.

Kerem Bürsin, babasının mesleği nedeniyle çocukluğunda birçok ülke gezdi.Farklı kültürleri tanıyan ve dışa açık bir kişiliği olan oyuncu, hem mütevaziliği hem de kibarlığı ile de hayranlarından büyük destek bulunuyor.

Fox TV’de yayınlanan Kadının Eseri isimli programa konuk olan Kerem Bürsin, kadın haklarına yönelik söylemleriyle de çok dikkat çekti. Oyuncu, “Kadınlara sahip çıkalım” şeklindeki sözü biraz garipsiyor… Bu söz yerine başka bir öneride bulunan Bürsin, kadınların önüne engeller çıkartılmamasının daha doğru bir yaklaşım olacağını ifade ediyor.

Ataerkil toplum yapısına itiraz eden Kerem Bürsin, duyarlılık içeren şu sözleri ile eminiz birçok kadının kalbini yine çalacaktır:

“Ülke olarak bu konuyla ilgili büyük bir sıkıntı ve sorunumuz var. Ama maalesef ki sadece ülkemize ait bir sıkıntı değil. Dünya çapında bir sıkıntı. O da ataerkil bir sistemin içerisindeyiz… Şöyle şeyler duyunca, mesela ‘kadınlarımıza sahip çıkalım’… Yani kadınların öyle bir sahip çıkılma gibi ihtiyaç yok. Daha ziyade kadınlarımıza engel olmayalım. Olması lazım o cümlenin. Çünkü maalesef sistem öyle bir sistem ki, siz işinizi, hayatınızı çok daha zorlaştıran bir sistem. Buna sessiz kalmak bu sistemi onaylamak demek. Ve yanlışları görüyoruz, biliyoruz.

Bir sürü cinayet oluyor ama cinayetten öte de psikolojik travma yaşayan, şiddete uğrayan neredeyse yılda 16 milyon kadın var bu ülkede. Bunu önlemeliyiz. Bu ataerkil sistem içerinde erkeklerin de artık sesini çıkartması lazım. Sesimizi çıkartıp bu eşitliliği sağlamalıyız.”