Ana sayfa Sosyal Medya Birçok teklif arasında neden Kalp Yarası? İşte Yağmur Tanrısevsin’in dizi tercihini belirleyen en önemli sebep!

Birçok teklif arasında neden Kalp Yarası? İşte Yağmur Tanrısevsin’in dizi tercihini belirleyen en önemli sebep!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinde Ayşe karakterini Yağmur Tanrısevsin canlandırıyor. Dizilere uzun süre ara veren oyuncu 4 yıllık suskunluğunun ardından yeniden setlerde yer almaya başladı…

Ayşe karakterini kendisine çok benzetiyor. Sabah gazetesine konuşan oyuncu, canlandırdığı karakteri şöyle ifade etti: “Güçlü, içinde yaşama sevgisi olan, herkesle iletişim kurmayı becerebilen, tutkulu bir hayvansever.”

Ayşe’nun bu yönleri ile kendisine benzediğini de belirten Tanrısevsin, Gökhan Alkan ile çok iyi bir dizi çifti de oldu… Güzelliği ile dikkat çeken, yetenekleriyle de hayranlarının övgülerine konu olan oyuncu, Kalp Yarası dizisiyle de iyi bir adım attı. Kariyerinde yer alan önemli projelerden birisinin Kalp Yarası olacağı da net..

Güneşi Beklerken dizisiyle tanınan oyuncu, ekrana dönmek için neden bu kadar çok beklediğini şu sözlerle anlattı: “İçime sinen işler yapmayı tercih ediyorum. Böyle bir proje için bazen beklemeniz gerekiyor.”

Hayranlarından gelen yorumlara sık sık baktığını da anlatan oyuncu, “Çok mutlu oluyorum. Her projenin, bir öncekinden daha iyi olmasına dikkat ediyorum” diye konuştu.

Birçok teklif arasında neden Kalp Yarası? İşte Yağmur Tanrısevsin'in dizi tercihini belirleyen en önemli sebep! 1

Ekranda olmadığı dönemde birçok proje teklifi alan oyuncu hiçbiri değerlendirmek istemedi. Peki, Kalp Yarası dizisinde Tanrısevsin’i etkileyen neydi?

Oyuncu, “Hikâyenin ve senaryonun güçlü olması, yapım şirketinin ve kanalın bu işe özen göstermesi, ekip ve Ayşe karakteri Kalp Yarası’nı tercih etme sebebim oldu” diyerek neden diziyi tercih ettiğini anlattı.

Kalp Yarası dizisinin dramının çok güçlü olduğunu, iyi bir hikayesi bulunduğunu anlatan oyuncu, Ayşe karakterinden etkilendiğini de gizlemedi.

Yağmur Tanrısevsin, ” Beni en çok etkileyen Ayşe oldu. Ayşe, güçlü bir kadın karakter… Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapabilen sorumluluk sahibi, sıcak, samimi, bazen eğlenceli ve bizden biri…” ifadelerini kullandı.

Birçok teklif arasında neden Kalp Yarası? İşte Yağmur Tanrısevsin'in dizi tercihini belirleyen en önemli sebep! 2

Ayşe karakteri ile benzeyen yönleri sorulunca oyuncu bu konuda dikkat çeken ifadeler kullandı. Ayşen’nin her şeyi bedel ödeyerek elde ettiğini hatırlatan Yağmur Tanrısevsin, zorlukların onun karakterini şekillendirdiğini vuruluyor.

Oyuncu, “Hayata, insanlara ve her canlıya pozitif bir karakter. Kendi yolculuğuma baktığımda, benzer taraflarımız çok fazla. İçinde yaşama sevgisi olan, herkesle iletişim kurmayı becerebilen bir karakter. Ayrıca benim gibi tutkulu bir hayvan sever. Motivasyonu, ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durmak ve mutlu olmayı başarmak! Onunla empati kurmak ve onu sevmek zor değil bence…” ifadelerini kullandı.