Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi artık isim değiştirdi Kıbrıs Zafere Doğru olarak yeni sezonda TRT1 ekranlarına gelecek olan dizinin yayın günü Cuma olarak belirlendi…

Yalancı dizisinin büyük çıkış yapmakta olduğu cuma akşamları Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin hakimiyeti gözüküyor. Ayrıca Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisi de çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. TRT1’in tarihi dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, ilk sezondaki büyük başarının ardından bu sefer savaş sahnelerinin yoğun olacağı bir döneme başlayacak.

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerin karşısına çıkacağı duyuruldu.

“Erenköy Direnişi”nin ekrana geleceği dizinin yeni dönemi daha duygusal ve daha çetin sahnelerle geliyor. Erenköy’ün düşmemesi için verilen zorlu mücadele izleyen herkesi derinden etkileyecek.

Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır.

Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye’den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye’nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağladığı anlar da tekrar yaşanacak.