Ana sayfa Dizi Haberleri Kılıktan kılığa girmek böyle olur! Teşkilat’tan sonra Nihat Altınkaya’yı görenler şaşkına dönüyor!

Kılıktan kılığa girmek böyle olur! Teşkilat’tan sonra Nihat Altınkaya’yı görenler şaşkına dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde iki sezon boyunca izleyicilerle Hulki karakteri ile buluşan Nihat Altınkaya, hikayenin en farklı ve en eğlenceli ismi oluştu. Birçok dizi hayranı bu karakteri o kadar çok sevdi ki, Nihat Altınkaya unutulmaz dizi karakterlerinden birisi haline geldi.

Teşkilat dizisinde Hulki karakteri ile hem ajan olarak sahada görev yapan hem de ekran başındakileri eğlendiren bir kişilik sergilemek, Nihat Altınkaya’nın oyunculuk başarısının da bir sonucuydu. 2008 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Nihat Altınkaya, Yaprak Dökümü isimli dizideki Levent karakteri ile popüler hale geldi.

Bugüne kadar birçok dizide izlediğimiz oyuncu; Karadayı, Medcezir, Söz ve Elimi Bırakma gibi unutulmaz yapımlarda etkileyici performanslar ortaya koydu. Son iki sezonda ise Teşkilat ile TRT1 ekranında milyonların sevgisini kazanan oyuncu, yeni dönemde ise bu sefer atv’nin Kuruluş Osman dizisinde hayranları ile buluşacak.

Kuruluş Osman dizisinin dördüncü yeni sezonundaki en önemli sürprizlerinden birisi olan Nihat Altınkaya, yeni imajıyla da herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Kılıktan kılığa girmek böyle olur! Teşkilat'tan sonra Nihat Altınkaya'yı görenler şaşkına dönüyor! 8

Oyuncunun hayranları Teşkilat dizisindeki Hulki karakterini izleyemeyecek olmaktan dolayı çok üzgün. Çünkü Hulki, ekran başında eğlenceli anlar yaşamak isteyenler için en iyi karakterlerden birisiydi. Ancak şimdi de Nihat Altınkaya sert bir savaşçı olarak Kuruluş Osman dizisinde bambaşka bir performans ortaya koyacak.

Dizinin hayranları da oyuncunun bu etkileyici performansını çok merak ediyor ve rolünün detaylarını öğrenmek istiyor. Sosyal medyada Kuruluş Osman dizisine katılan yeni oyuncular arasında en çok merak edilen isimlerin başında Nihat Altınkaya’nın geldiğini belirtebiliriz.

1200’lü yılların anlatılmakta olduğu Kuruluş Osman dizisinde yeni dönemde Nihat Altınkaya ile birlikte; Hakan Yılmaz, İpek Karapınar ve Miray Akay da herkesin dikkatini çekecek. Yeni oyuncular ve yeni karakterler ile atv dizisi bambaşka bir hikaye düzeniyle yeniden izleyicilerle buluşacak.

Kılıktan kılığa girmek böyle olur! Teşkilat'tan sonra Nihat Altınkaya'yı görenler şaşkına dönüyor! 9

‘Kuruluş Osman’, ezberleri bozacak dördüncü sezonunda Bursa ve İstanbul’a gözünü çeviren Osman Bey’in devlet kurmak için vereceği kıyasıya mücadeleyi ekrana taşıyacak.

atv’den yapılan duyuruda dizinin 5 Ekim Çarşamba günü 4. yeni sezona başlayacağı bildirildi ve ilk fragman da yayınlandı.