Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü Kan dizisi çok heyecanlı bir bölüm ile 6 Eylül Cuma günü başlıyor!

Kötü Kan dizisi çok heyecanlı bir bölüm ile 6 Eylül Cuma günü başlıyor!

tarafından ker_def

NOW’ın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği iddialı yeni dizisi “Kötü Kan” yeni sezonun iddialı projeleri arasında bulunuyor.

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizinin paylaşılan fragmanları aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekti. Dizi şimdiden sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap.”

M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınıyor.

Peki dizinin 6 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Now televizyon kanalında yayınlanacak olan ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Kartal bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan eski bir polistir. Bir gece kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle kulüpteki işlerin göründüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir ve asla parçası olmayacağı bu karanlık ağın peşine düşer.

Aynı gece iki çocuğuna bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Yıllardır uzak kaldığı çocuklarına sonunda kavuşacak olmanın heyecanı bir yana, annelerinin ölümü yüzünden Kartal’ı suçlayan çocuklarıyla karşı karşıya gelmek onu az da olsa tedirgin etmektedir.

Kartal kulüpteki ölüme sebep olanların izini sürerken kendisini korkunç bir ihanet sarmalının merkezinde bulur ve gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi haline gelir. Fevzi Kaya’nın kızı Nazan bu karanlık dünyada ayakta durabilen güçlü bir kadındır ve ailesinin istediğini Kartal’dan almaya kararlıdır.

Yetmiyormuş gibi Kartal’ın yıldızının bir türlü barışmadığı babası emekli başkomiser Burhan geri dönmüş ve Kartal’ın her yaptığını, özellikle de babalığını sorgulayan bir yargıç gibi eve çökmüştür.

Kartal içine çekildiği bu kaostan çocuklarını korumak için çırpındıkça, kaderin sadece kahramanlara reva gördüğü zor ikilemlerle karşı karşıya kalacaktır.