Ana sayfa Sosyal Medya Kilo vermesi Pelin Öztekin’e gelen tekliflerin sayısını patlattı!

Kilo vermesi Pelin Öztekin’e gelen tekliflerin sayısını patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Öztekin geçen yıl babası Rasim Öztekin’in 8 Mart tarihinde ani vefatı ile büyük bir üzüntü yaşamıştı. 1 yıla yaklaşan bu acı olayın ardından kendisini kısa sürede toparlayan oyuncu, bir süredir dizilerde yer almıyor.

En son Kanal D ekranında yayınlanan Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz oyuncu, bir sinema filmi çalışması olduğunu söyledi. Allah Yazdıysa Bozsun isimli filmin yakında vizyona gireceğini belirten oyuncu, bunun heyecanını yaşadığını söyledi.

Şu sıralarda herhangi bir projede bulunmadığını ve dinlenmekte olduğunu anlatan oyuncu, filmin iyi bir kadrosunun bulunduğunu ve çok eğlenceli bir yapım olduğunu belirtti. Öztekin, “Romantik komedi ama biraz da batıl inançlardan yola çıkan bir hikayesi var. Kadın hikayesi ve çok eğlenceli olacağını düşünüyorum” dedi.

18 Mart’ta filmin vizyona gireceğini anlatan oyuncu, kendisinin de batıl inançları olduğunu söyledi.

Kilo sorunu olan oyuncuların iyi roller verilmemesine yönelik şikayetleri bir süredir magazin gündeminde yer alıyor. Pelin Öztekin, kendisinin de kilolu olduğu dönemde karakter ve görüntü olarak farklı olduğu için bunun rol tekliflerine yansıyabileceğini belirtti.

Görüntüye göre rolün şekillendiğini anlatan Pelin Öztekin, kilo verme sürecinde 2 yıl iş yapmadığını belirtti. Oyuncu, “Eskiden gelen işi kabul etmek zorunda kalıyordum, şimdi seçmek şansım var” dedi.

Artık gelen işler arasında işine geleni seçtiğini anlatan oyuncu, kilolu olduğu zaman gelen rollerin sayısının da sınırlı olduğuna vurgu yaptı.

Pelin Öztekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar projesi ile popüler olurken, o dönemde bir hayli kiloluydu ve mide ameliyatı da geçirerek yıllar sonra kilo sorununu çözmeyi başardı.