Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’tan sonra Barış Arduç’un eline geçen çok önemli kariyer fırsatı!

Kiralık Aşk’tan sonra Barış Arduç’un eline geçen çok önemli kariyer fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizi ile çok sevilen Barış Arduç, yer aldığı projelerde sergilediği performans ile takdir edilen bir oyuncu. Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi için Kiralık Aşk tam bir kariyer fırsatıydı. İki ünlü isim de romantik komedi dizisindeki bu fırsatı çok iyi değerlendirdi.

Kiralık Aşk sayesinde milyonlarca hayrana ulaşan ikili, sonraki tüm projelerde de başrollerde yer aldı. Barış Arduç için Kiralık Aşk gibi bir başka teklif daha hayatını değiştirecek kadar önemli…

2011 yılından bu yana sektörde birçok projede yer alan oyuncu, 2019 yılında Kuzgun dizisi ile hayranlarını etkilemişti. Ardından uzun süre ekranda olmayan oyuncu, Çukur dizisinde 7 bölüm yer aldı ve hayranları ile hasret giderdi. Netflix için çekilen Kulüp isimli dizide Gökçe Bahadır ile başrolde yer alan Barış Arduç, çok farklı bir karakteri canlandıracak.

Kiralık Aşk'tan sonra Barış Arduç'un eline geçen çok önemli kariyer fırsatı! 8

Çekimleri tamamlanan Kulüp isimli dizide taksi şoförü karakterini canlandıran oyuncu, merakla bekleniyor. Dizinin 2021 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Barış Arduç ayrıca TRT1’in muhteşem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun başrolünde yer alacak. İlk sezonu başarılarla geçen dizinin tüm kadrosu ayrıldı. İkinci sezon için yeni bir kadro kuruluyor. Alp Arslan isimli dizi Büyük Selçuklu Sultanı Alp Arslan’ın hayatını anlatıyor. Kiralık Aşk’tan sonra Barış Arduç için ikinci büyük kariyer fırsatı da önüne gelmiş oldu.

Barış Arduç bu dizide başrolde yer alacak. Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan karakterini canlandıracak olan oyuncu, çalışmalara başladı. Çünkü işi çok zor. Böyle önemli bir hükümdarı canlandırmak için çok çalışmak, çok okumak ve onun gibi hissetmeye çaba harcamak lazım.

İşi sıkı tutan Arduç, şimdiden eğitimlere başladı. At binme eğitimleri alan Barış Arduç, savaş sahneleri için de kılıç ve dövüş derslerine de başladı. Eylül ayında sete çıkacak olan ünlü oyuncu, yeni dizisi ile daha şimdiden hayranlarını çok heyecanlandırdı.

Büyük Selçuklu devletinin güçlü hükümdarı Sultan Alparslan olabilmek için ünlü oyuncunun imaj değişikliği yapması da gerekecek.

Kiralık Aşk'tan sonra Barış Arduç'un eline geçen çok önemli kariyer fırsatı! 9

Barış Arduç, milyonlarca Türk izleyiciyi ekran başına toplayan dizide 3 sezon boyunca yer alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi bekleniyor.