Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Diletta Leotta’nın paylaşımları aşklarının kalpten geldiğini anlatmaya yetti!

Can Yaman ve Diletta Leotta’nın paylaşımları aşklarının kalpten geldiğini anlatmaya yetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın Instagram’ da 8 milyonu aşkın takipçisi var. İş ve özel yaşamından paylaşımlarda bulunan oyuncunun her paylaşımı hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Can Yaman ve İtalyan spiker sevgilisi Dilette Leotta’nın, Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçında, İtalya ve Türkiye karşılaşmasından yaptıkları paylaşımlar sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Aynı zamanda dostluk gösterisi olarak da algılanan bu paylaşımlar iki ülkede de çok ilgi gördü.

İtalyan güzel Leotta, mücadele öncesi ve sonrasında yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi gördü. Diletta Leotta, İtalya’nın gollerinin ardından sevgilisini kızdırmayı ihmal etmedi. Ünlü spiker, sevgilisi Can Yaman’ın maç sonu maskenin yüzünde olduğu bir kareyi de yayımladı ve zaferini kutladı. Tüm bu paylaşımlar aslında Can Yaman ile Diletta Leotta’nın ne kadar iyi anlaştıklarını da anlatıyordu.

Sonraki süreçte ise Can Yaman, ailesi ile Diletta Leotta’yı tanıştırdı. İstanbul Boğazı’ndan hoş fotoğraflar ile bu güzel buluşma sosyal medyaya yansıtıldı. Leotta’nı ne kadar mutlu olduğu, Can Yaman’ın da aşkından ne kadar emin olduğunu hayranları da fark etti.

Can Yaman ve Diletta Leotta'nın paylaşımları aşklarının kalpten geldiğini anlatmaya yetti! 9

Can Yaman’ın evlilik teklif ettiği İtalyan güzelin “evet” yanıtını verdiği dedikodular arasında. Ancak şimdilik çiftten bir evlilik bilgisi gelmedi.

İstanbul Boğazı’nda yaşanan güzel buluşma ise aşklarının iyi yolda olduğunu anlatmaya yetti. Bunun bir reklam aşkı olduğu dedikoduları ise artık bu görüntülerden sonra dile getirilmeyecektir. iki ünlü ismin sosyal medya paylaşımları aşklarının doğal ve kalpten geldiğini anlatmaya yetti.

Can Yaman ve Diletta Leotta'nın paylaşımları aşklarının kalpten geldiğini anlatmaya yetti! 10

Uzun süredir İtalya’da bulunan Can Yaman oradaki arkadaşları ile de sık sık bir araya gelerek sosyal medyada fotoğraflarını paylaşıyor. Oyuncunun İtalya’da keyifli vakit geçirdiği de bu paylaşımlarından anlaşılıyor.

Can Yaman’ın ‘Bay Yanlış’ dizisi İtalyan televizyonlarında da yayınlanıyor. Ünlü oyuncu kendi dizisini izlerken televizyon ekranından görüntü aldı ve bu görüntüyü de kalp emojisi ile birlikte instagram da paylaştı.

Can Yaman ve Diletta Leotta'nın paylaşımları aşklarının kalpten geldiğini anlatmaya yetti! 11

Dizinin İtalyan izleyicisi tarafından sevilmesi önemli bir gelişme oldu. Bir Türk dizisi daha bu ülkede çok konuşuluyor ve her bölümde büyük bir izleyici kitlesini ekran başına oturtuyor.

Hayranlarından diziye ilgi göstermesini bekleyen Can Yaman, hedefine de ulaştı. Bay Yanlış dizisi 2 milyondan fazla izleyici tarafından izleniyor.