Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde iki şanssızlık üst üste geldi!

Kırmızı Oda dizisinde iki şanssızlık üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon çok iyi bir çıkış yakalayan Kırmızı Oda isimli tv8 dizisi, yeni sezonda biraz düşük gelen reytingleri ile dikkat çekti. Bu anlamda ilk şanssızlığı yaşayan Kırmızı Oda, yine birincilikler elde etse de geçen sezonun reyting rakamlarına henüz yaklaşamadı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin konuk oyuncuları yine ünlü isimler ve yine etkili hikayelerle izleyiciler karşısında iyi bir sınav veren bir dizi ekibi var. Ancak ekibin yaşadığı koronavirüs şanssızlığı da düzenin aksamasına neden oldu…

Kırmızı Oda dizi ekibinde 14 kişinin koronavirüse yakalandığı iddiasını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dizinin yönetmenleri Başak Soysal ile Ali Balcı’nın da aralarında bulunduğu dizi ekibinden başka isimler de koronavirüse yakalandı.

Sette birçok kişinin benzer sorun yaşaması nedeniyle oyuncular da panik yaptı. Ayta Sözeri’nin ilk testinin pozitif, ikincisinin negatif çıktığı öğrenildi…

Kırmızı Oda dizisinde koronavirüse yakalananlar karantina sürecine girdi. Dizinin çalışmalarının bu durumdan nasıl etkileneceği de merakla bekleniyor. Kırmızı Oda önümüzdeki haftalarda ara verecek mi yoksa stok bölümler ile yayınlara ara vermeden devam etme imkanı var mı? Bu sorular da akıllara takıldı.