Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinden ayrılan ünlü ağlattı, yeni gelenler de gözyaşı döktürecek!

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan ünlü ağlattı, yeni gelenler de gözyaşı döktürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kırmızı Oda dizisi Cuma akşamları ekran macerasına yeni hikayelerle ve yeni oyuncularla devam ediyor… Her hafta gözyaşı döktüren olaylar ekran başındaki izleyicilere gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan hüzün dolu sahneler yaşatıyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı diziden en son ayrılan isim Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik oldu. Oyuncu, çok başarılı bir performans ile karaktere hayat verdi ve dizinin yüksek reytingler elde etmesinde de önemli bir etkendi…

Şimdi ise yeni hikayelere odaklanma zamanı… Erkan Petekkaya’nın Sadi karakteri ile diziye yeni geldiğini ve beraberinde de güçlü bir hikaye getirdiğini iyi bilen izleyiciler, 24. yeni bölümde Sadi’nin hayatına dokunacak.

Ayrıca, Pınar Deniz’in Nazlı karakteri de izleyicileri fazlasıyla etkileyecek. Gökhan Yıkılkan’ın Recai karakterinde yer alacağı yeni bölümler yine büyük heyecana sahne olacak.

Erkan Petekkaya’nın gözyaşları da döktüğü sahneler bir hayli duygusallık içeriyor. Pınar Deniz’in güzelliğini de yansıttığı sahnelerde ise birçok izleyicinin mest olacağı kesin.

Dizinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadi’nin yanı sıra Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakterinin de hikayesi devam ediyor. İşte 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda 24. bölüm fragmanı:

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda her hafta yüksek reytingler alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.