Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizi izleyicilerini çıldırtan karar!

Sen Çal Kapımı dizi izleyicilerini çıldırtan karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı isimli dizinin 31. bölümü büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Dizinin reytinglerinin düşme eğiliminde olduğu bu dönemde hayranlar da sosyal medyadan yaptıkları uyarılarla Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarını ekran başına çağırıyor.

Fox TV’nin yeni dizilerine yer açmak için Sen Çal Kapımı’nın kurban verilmesinden endişe eden dizinin takipçileri, ayrıca senaryoda yaşananlar nedeniyle de bir hayli şaşkın… Eda’nın eski arkadaşı olan Deniz ile sevgili rolü devam ederken, bir başka gelişme daha yaşandı. Dizinin senaristleri yeni bir karar alarak hikayede yeni bir aşkın yolunu açmaya başladı. Bu aşk nasıl ilerler bilinmez ama 31. bölüm fragmanında izleyicileri çılgına çeviren bir sahne var.

Ceren’in Deniz’i öptüğü anlar 31. bölüm 2. fragmanına yansıdı ve dizinin hayranlarını da fazlasıyla şaşırttı. Aynı zamanda bu duruma kızan birçok dizi takipçisi de sosyal medyada kızgınlıklarını ifade eden yorumlar yaptı. Serkan’ın yeniden Eda’yı hatırlamasını dört gözle bekleyen Sen Çal Kapımı hayranları Deniz – Ceren aşkına ise soğuk bakıyor…

“Ne kadar iğrenç olmuş… Ceren, Deniz’i öpüyor. Deniz en son Eda’ya yüzük veriyor” diyerek gelişmeleri eleştiren dizi takipçileri, Ceren – Deniz ilişkisinin pek de iyi olmadığı düşüncesini taşıyor.

Serkan karakterinin yeni bölümde kıskançlık patlaması yaşamasını arzu eden hayranlar, böylelikle her şeyi yeniden hatırlamasını da umut ediyor…

13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 31. bölümde yine çok ilginç olaylar yaşanacak. Detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.