Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerle şöhrete kavuşan Beren Gökyıldız’ın imajı çok değişti, sözleri de olgunluğunu sergiliyor!

Dizilerle şöhrete kavuşan Beren Gökyıldız’ın imajı çok değişti, sözleri de olgunluğunu sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beren Gökyıldız, 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisi ile setlere daha çocuk yaşta adım attı. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ardından Anne isimli sevilen projede Melek karakteri ile çok ilgi çeken Beren Gökyıldız, ardından da yine çok etkili dizilerle milyonların gönlünü kazandı.

Bizim Hikaye dizisindeki Ayşe ve Kızım dizisindeki Öykü karakterleri akıllardan çıkmamıştır. En son 2020 yılında Çocukluk isimli dizide rol alan ve son dönemde yeni bir projede gözükmeyen Beren Gökyıldız, tv8’de yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu oldu.

Beren Gökyıldız, programda yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekerken, kendisinin hala bir çocuk olduğu gerçeğine özellikle dikkat çekti. Şöhret olmasının çocuk olduğu gerçeğini değiştirmediğinden bahseden Gökyıldız, olgunluk durumu gösteren şu ifadeleri ile ilgi gördü:

“Ben hep söylüyorum, bana ‘bu ünlü’ denmesinden hoşlanmıyorum. Ben de normal bir çocuğum. Böyle denmesi hoşuma gitmiyor. Ben de bir çocuğum çünkü.”

Dizilerle şöhrete kavuşan Beren Gökyıldız'ın imajı çok değişti, sözleri de olgunluğunu sergiliyor! 7

Okulda arkadaşlarının sürekli kendisine ünlü birisi olduğu şeklinde yaklaşımlarda bulunduklarını anlatan Beren Gökyıldız, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu da anlattı.

Kendisinin de bir çocuk olduğu gerçeğini unutmayan ve bunu dikkate alarak ilişkilerini geliştiren Beren Gökyıldız, bu sözleriyle olgunlaşmakta olduğunu da gösteriyor.

Eskiden derslerinde dizi çekimleri nedeniyle zorlanma yaşadığını da söyleyen Gökyıldız, şimdilerde ise alıştığını ve kolay bir şekilde yürütebildiğini anlattı.

Birçok izleyicinin küçüklük halleri ile hatırladığı Beren Gökyıldız, ergenlik döneminde ve yeni imajıyla da birçok kişiyi şaşırttı. Gökyıldız’ın eski dizilerini hatırlayan izleyiciler, artık eski sevimli çocuk hallerinden ergenlik dönemini yaşamaya başlayan gençlik enerjisi ile dolu birisini görüyor.