Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya’dan sürpriz proje

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya’dan sürpriz proje

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin konuk oyuncularından birisi de Erkan Petekkaya. Ünlü oyuncu bir kaç bölümdür Sadi karakteri ile dizide yer almakta. Sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi olan Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak gelen isimler de büyük ilgi görüyor.

Canlandırdıkları gerçek karakterler ve hikayeler izleyicinin beğenisini kazanırken, bir kaç bölüm çarpıcı hayat hikayelerini anlatmak üzere diziye katılan isimler de reytinge büyük katkı sağlıyor.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle yer aldığı dizide Kırmızı Oda’nın her hafta misafirleri de değişiyor. Sadi karakteri ise son haftaların yine çok dikkat çeken bir karakteri oldu.

İlginç bir kişilik olan Sadi’nin acıklı hayat hikayesi izleyiciyi ekran başında etkilerken, Erkan Petekkaya’nın oyunculuğu da beğeni topluyor.

Bu arada Sadi karakterinin daha kaç bölüm dizide yer alacağı da merak konusu oldu. Aslında Petekkaya’nın 5 bölüm için anlaştığı ama sonrasında karakter sevilince hikayesinin uzatıldığı konuşuluyor.

Erkan Petekkaya’nın bir de başka projesi olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Petekkaya, 15 Temmuz konulu Şafak Vakti isimli filmde oynamak için anlaşmasını yaptı!

Filmin çekimleri de başladı. Filmde ayrıca Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar da rol alıyor.

Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını ise Rafadan Hayat yapıyor…