Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde herkesi sinir etmişti, başka bir diziyle geliyor!

Yasak Elma dizisinde herkesi sinir etmişti, başka bir diziyle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinden pek çok oyuncu gelip geçti. Kimileri uzun süre kaldı, kimileri bir kaç bölümde gitti. Bazı karakterler diziye iz bırakarak gitti, bazıları hatırlanmıyor bile… Yeni sezonda 5 oyuncu birden ayrılmıştı diziden ve yerine başka oyuncular gelmişti.

Yasak Elma’da ne entrika, ne macera, ne de karakterler bitmiyor! Biri gidip biri gelen karakterler arasında izleyenlerin pek de hoşnut hatırlamadığı bir isim var!

Diziyi takip edenler, Leyla karakterini hemen hatırlayacaktır. Zorla evlendirildiği kocasından kaçmış ve Kaya’ya sığınmıştı. Leyla, önce son derece iyi niyetli bir karakter olarak algılandı.

Yasak Elma dizisinde herkesi sinir etmişti, başka bir diziyle geliyor! 7

Ancak onun da daha sonra entrikaları ortaya çıktı. Leyla’nın Halit ile de ilişki yaşaması ve ortalığı karıştırıp durması izleyenleri sinir etmişti. 3. sezonda diziye katılan oyuncu, yeni sezonda karakteri gönderilerek diziye veda etti.

Tuvana Türkay, uzun süredir bir başka yapımda rol almadı. Oyuncunun ismi ise yeni ve iddialı bir proje ile anılıyor şimdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Star TV’nin iddialı yeni dizisinde Türkay da yer alacak. Henüz ismi belli olmayan dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu da var.

Ayrıca Yasak Elma’dan henüz yeni ayrılan ve Mert karakterini oynayan Can Nergis de dizinin kadrosunda…