Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi başarılı hikayesinin karşılığını reytingler ve sosyal medyada alıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi başarılı hikayesinin karşılığını reytingler ve sosyal medyada alıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, yine milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı başardı. Show TV ekranında yayınlanmakta olan dizinin her yeni bölümü yine çok geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

İlk sezondaki başarısını sürdüren dizi, AB ve ABC1 gruplarında yine birincilikler elde etmeyi sürdürüyor. Rakibi olan Yalı Çapkını’nın tüm kişiler kategorisinde hala birinci olmasının yanı sıra, Kızılcık Şerbeti de diğer iki kategoride zirvenin sahibi durumunda.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı dizinin bu başarısının altında yatan en önemli neden hikayesinin çok güçlü olması.

Senaristlerin yoğun çabası sonucunda Kızılcık Şerbeti dizisi ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da yine senaryo gücüyle çift haneli reytingleri bile elde edebilecek bir seviyede bulunuyor.

Sosyal medyada her cuma çok konuşulan dizi, son bölümü ile yine sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Kıvılcım 4 saat, Nilay 3 saat, Alev karakteri ise 1 saat sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer aldı.