Ana sayfa Dizi Haberleri Kızımı alıp gidiyorum bu evden! Kızılcık Şerbeti 72. bölüm 2. fragmanı heyecanı artırdı!

Kızımı alıp gidiyorum bu evden! Kızılcık Şerbeti 72. bölüm 2. fragmanı heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Görkem, Fatih’in ondan uzak durması sebebiyle tepkisini gösterirken, bu durum ikilinin evliliğinde bir krize daha neden oluyor. Ömer ve Abdullah arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken, Cemal’in Kıvılcım’ın telefonuna yüklediği casus programı yeni bölüme olan merakı arttırıyor.

Nursema’nın Firaz’dan yardım istemesi akılları karıştırırken, Abdullah Pembe’ye Alev bebek ile evden gideceğini söylüyor. Fatih’in bir planının olduğunun öğrenilmesi ise kafalarda soru işareti bırakıyor. Bu planın Doğa ile ilgili olup olmadığı heyecanla bekleniyor.

Dizinin 71. bölümü geçtiğimiz hafta büyük heyecana sahne olmuştu. Geçen haftanın final sahnesinde ise Cemal, Kıvılcım’ı bekarlığını kutlamak için yemeğe davet etti. Kıvılcım’a karşı duygularını açmak isteyen Cemal, Kıvılcım’ın tavrı nedeniyle adım atamadı.

Buluşmanın ardından Kıvılcım, Cemal’e teşekkür etmek için aradığında izleyici Cemal’in farklı bir yüzüyle tanıştı. Cemal, yaptığı telefon konuşmasıyla Kıvılcım’ın yeni kitap projesini karalaması için bir kişiye emir verdi. Kıvılcım’ı takip eden Cemal’in telefonu kapattıktan sonra “Kollarımda ağlarken seni teselli edeceğim günü iple çekiyorum canım sevgilim.” sözleri bölümün finaline damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti” her Cuma saat 20.00’de Show TV’de.