Ana sayfa Dizi Fragmanları Kod Adı Kırlangıç ikinci sezonu Teknofest rüzgarı ile başlıyor!

Kod Adı Kırlangıç ikinci sezonu Teknofest rüzgarı ile başlıyor!

tarafından ker_def

Kod Adı Kırlangıç yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor…
Kırlangıçlar, TEKNOFEST’te…

TRT 1’in büyük beğeni toplayan dizisi Kod Adı Kırlangıç, yeni sezonun ilk bölümüyle 20 Ekim Pazar günü saat 17.30’da izleyiciler ile buluşacak.

TRT 1’in teknoloji meraklısı gençlerin hikayesini ekranlara taşıyan iddialı dizisi Kod Adı Kırlangıç, 20 Ekim Pazar günü saat 17.30’da yirmi yedinci bölümüyle ekranlara gelecek.

‘Kod Adı Kırlangıç’ın 20 Ekim Pazar günü saat 17.30’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak:

Kırlangıçlar teknoloji alanında sergiledikleri üstün başarılar sayesinde özel bir mühendislik okuluna kabul edilirler.

Hazırlanma süreçlerini Deneyap atölyelerinde geçirdikten sonra Teknofest’te düzenlenen Makeathon yarışmasına katılmak üzere Adana’ya giderler. Burada Kırlangıçları zorlu rakipler beklemektedir.

Öte yandan Hayalet korkusu Aslanları ve Aspar’ı sindirmiştir. Fakat bu endişeden kurtulmak için Selim’in yönlendirmesiyle mühendislik okulu sınavına girmek isterler.

Yalnız Aslan’ın Şirket tarafından kovulması ve kimsesiz kalması büyük bir belirsizlik yaratmaktadır. Bu sırada Yiğit Efe bilekliğinden bir işaret alamamakta ve iyice umudunu yitirmiştir.

Kırlangıçlar büyük yarışmada başarılı olabilecekler mi? Onları bekleyen büyük zorluk ne olacak? Aslanlar Hayalet tehlikesinden nasıl korunacaklar? Selim, çocukları Şirketten uzak tutmanın yolunu bulabilecek mi? Kırlangıçları okulda hangi büyük sır bekliyor?