Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Kalp 7. yeni bölüm fragmanı; Cihan gerçekleri Melek’e gerçekleri anlatıyor!

Siyah Kalp 7. yeni bölüm fragmanı; Cihan gerçekleri Melek’e gerçekleri anlatıyor!

tarafından ker_def

Siyah Kalp dizisinde 6 bölüm geride kaldı. Reytingler iyi geliyor ve sosyal medyada etkileşim güçlü ilerliyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümüyle ilgili detaylar fragman ile ortaya çıktı.

Dizinin ekrana gelen altıncı bölümünün hemen ardından yedinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Nuh’un Sevilay’a Melek’in Cihan’a aşık olduğunu Samet ve Hikmet anlıyor ve ikizleri konaktan gönderme planları yapıyor.

Nuh ve Melek düğün sonrası konaktan giderken istenmeyen evlilik sonrası Cihan ve Sevilay’ın aşkları için neler yapacağı merak konusu oluyor.

Hikmet, ikizlerin geçmişini araştırıyorken Cihan, sitemde bulunan Melek’e gerçekleri anlatıyor ve yeni bölümde ‘Neler olacak?’ sorusu akıllara geliyor.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda yer alan isimler şöyle:

“Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet).”

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de!