Ana sayfa Dizi Fragmanları Kod Adı Kırlangıç dizisi 26. bölümü ile sezon finali yapıyor!

Kod Adı Kırlangıç dizisi 26. bölümü ile sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin hikayesini ekranlara taşıyan Kod Adı Kırlangıç, 2 Haziran Pazar günü saat 17.15’te yirmi altıncı bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi bu bölüm ile birlikte sezon arası verecek.

‘Kod Adı Kırlangıç’ın 2 Haziran Pazar günü saat 17.15’te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 26. sezon finali bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Yiğit Efe bilekliğin gücü sayesinde girdiği farklı boyutu ve yaşadıklarını hatırlar. Selim, Yiğit Efe ile iletişime geçen kişinin Şirketin patronu olan Hayalet olduğunu anlar. Artık iş geri dönülemez bir hal almıştır. Hayaletin Yiğit Efe’yi bulması ve bilekliği ele geçirmesi an meselesidir. Kimsenin karşı koyamadığı bir güç olan Hayalet, Kırlangıçların çalışmalarının hızlanmasına sebep olur.

Kırlangıçlar, bilekliğin üçüncü parçasını uydudan alabilmek için roket prototipi ve uzay dronu tasarlamaya başlarlar. Selim ise tüm imkanlarını kullanarak projeyi hayata geçirmeye çalışır. Bilekliğin tüm parçalarını tamamlamak için var güçleriyle çalışırlar. Bu sırada Aslanlar, Şirketteki güçlerini tekrar sağlamlaştırmak için Kırlangıçlara engel olmaya çalışırlar.

Yiğit Efe ve arkadaşlarının önünde hiç düşünmedikleri kadar zorlu bir görev vardır. Kırlangıçlar uyduya ulaşabilecek mi? Hayalet, Yiğit Efe’nin bilekliğini alabilecek mi? Yiğit Efe bilekliğini koruyabilecek mi?