Ana sayfa Dizi Haberleri Doğa ve Fatih buluşuyor her şey yeniden mi başlıyor? Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanında mesaj var!

Doğa ve Fatih buluşuyor her şey yeniden mi başlıyor? Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanında mesaj var!

tarafından ker_def

“ABDULLAH BEY SEN BANA BUNU YENİDEN NASIL YAPARSIN?”

Kızılcık Şerbeti’nin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı sürprizleriyle ekrana geldi. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün başrollerini paylaştığı dizinin 72. bölümünde önemli olaylar yaşanmıştı. Peki yeni hafta da yayınlanacak olan 73. yeni bölümde neler olacak? Detaylar fragman ile ortaya çıktı.

Tanıtımda; Abdullah’ın uyarısıyla Fatih’in bir planı olduğu öne çıkarken Ünal Holding’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hazırlıkları başlıyor.

Cemal’in Kıvılcım’ı takip etmesi tehlikeli hale gelmeye başlarken Doğa ve Fatih buluşması merak uyandırıyor. Hale’nin Mustafa’yla yakınlaşmaya çabaladığı, aynı zamanda Fatih’in Hale’nin peşine düştüğü tanıtıma Meri’nin defterini bulan Pembe damga vuruyor.

Pembe’nin “Bana bunu yeniden nasıl yaparsın?” sözleriyle yıkıldığı sahne Meri ve Abdullah arasında ‘Neler oluyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti” her Cuma saat 20.00’de Show TV’de!