Ana sayfa Dizi Fragmanları Koronavirüs şoku Barbaroslar dizisine etki edecek mi?

Koronavirüs şoku Barbaroslar dizisine etki edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan koronavirüse yakalandı.

Oyuncu sosyal medya hesabından bu gelişmeyi duyurdu. Koronavirüs testi yaptıran oyuncu, pozitif çıktığı bilgisini verdi ve bir de uyarıda bulundu. Engin Altan Düzyatan, yakın çevresinde kendisi ile temasta olan herkesi uyardı.

Engin Altan Düzyatan’ın karantinaya girmesi ile birlikte Barbaroslar dizisinin yeni bölümünün yayınlanma konusunda bir sorun olup olmayacağı merak edildi…

TRT1’in yaptığı paylaşım bu merakı giderdi. Dizinin 15. yeni bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Engin Altan Düzyatan’ın koronavirüse yakalanmasına rağmen, anlaşılan bölüm daha öne tamamlanmış ve yayınların aksaması gibi bir durum şu anda gözükmüyor.

Dizinin setinden başka bir koronavirüs haberi de henüz gelmedi… Barbaroslar dizi hayranları son haftalarda daha da kaliteli bir hale gelen yapımdan memnun. Dizinin reytingleri de beklentilerin altında kalsa bile gayet iyi gidiyor.

TRT1’in dizinin perşembe akşamları birinci olması yönündeki beklentisinin ise artık gerçekleşme ihtimali çok zor gözüküyor. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 15. bölüm fragmanı: