Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Uraz Kaygılaroğlu’nun minik ziyaretçisi oyuncunun takipçilerini ağlattı!..

Koronavirüse yakalanan Uraz Kaygılaroğlu’nun minik ziyaretçisi oyuncunun takipçilerini ağlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin setinde, hem Uraz Kaygılaroğlu hem de iki yönetmenin koronavirüse yakalandığının ortaya çıkması ile birlikte ekip sete çıkıp çekimlere başlayamadı.

Dizide, roman mahallesinin mafya lideri ‘Kartal’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Uraz Kaygılaroğlu performansıyla beğeni topluyor. Bir süredir karantinada olan oyuncunun küçük bir ziyaretçisi vardı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun kızı Ada, hasta olan babasını evinde ziyaret etti. Bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Uraz Kaygılaroğlu ile kızının muhabbeti hayranlarına duygusal anlar yaşattı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)’in paylaştığı bir gönderi

Annesi Melis İşiten ile babasını ziyaret eden küçük Ada, babasıyla kapıdan uzaktan uzağa hasret giderdi. Uraz Kaygılaroğlu ise, ‘Sana çok sarılmak isterdim’ sözleriyle kızına olan özlemini anlattı.

Hatta oyuncunun paylaşımı bazı takipçilerini ağlattı. Uraz Kaygılaroğlu’nun pek çok hayranı paylaşıma, oyuncunun kızına en kısa sürede tekrar sarılabilmesini dileyen yorumlarda bulundu.

Uraz Kaygılaroğlu karantina süreci sonrasında sete dönebilecek ancak  bu durumda, geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili dolayısıyla yayınlanmayan Üç Kuruş dizisinin 10 Ocak tarihinde ekrana gelip gelmeyeceği konusu da belirsizliğini koruyor.