Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisi yol ayrımında final mi yapacak, devam mı edecek?

Annemizi Saklarken dizisi yol ayrımında final mi yapacak, devam mı edecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Annemizi Saklarken dizisinde gidişat belirsiz..  5 Ocak akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümü, karşısında hiçbir rakibin bulunmaması sebebiyle avantajlı bir pozisyonda bulunuyordu.

OJO Pictures’ın Star TV için çektiği Annemizi Saklarken dizisinin beşinci bölümünde hikaye bir hayli etkileyiciydi. Handan ile Dündar’ın evlenmesi izleyicileri de heyecanlandırdı. Dizinin rakipleri Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümü ise ekranda yoktu. Dolayısıyla tüm gözler Annemizi Saklarken dizisinin üzerindeydi.

Reytingler açıklandı. Sonuçlara göre Annemizi Saklarken reytingleri biraz yükseltti ancak hala ortalamanın bir hayli altında. Bu da dizinin geleceği konusunda tam bir bıçak sırtı durumda olduğuna işaret ediyor.

Annemizi Saklarken dizisi yol ayrımında final mi yapacak, devam mı edecek? 50

Karşısında hiçbir rakip olmadığı bir durumda dizinin ortalamaya bile ulaşamaması biraz can sıkan bir durum. Ama dizinin reytinglerini geçen haftalara göre artırmış olması da önemli bir artı. Hayranlar Annemizi Saklarken dizisinin akıbetini merak ediyor. Dizi devam mı edecek yoksa Star TV’den bir final kararı mı gelecek? İzleyici yayıncı kanal Star TV’nin diziye bir şans verip vermeyeceğini çok merak ediyor.

Annemizi Saklarken dizisi aslında oyunculukları ve hikayesiyle bir kısım izleyicinin bir hayli beğenisini kazanmış durumda. Özellikle bugüne kadarki rollerinden farklı olarak psikopat bir karakteri canlandıran Kutsi ile zengin koca bulmak uğruna çocuklarını ihmal eden bir kadına hayat veren Hande Doğandemir’in oyunculukları dikkat çekiyor. Dizinin dikkat çeken bir karakteri de Ece Yaşar.

Şimdi gözler Star TV’de ve Annemizi Saklarken dizisiyle ilgili vereceği kararda. Beşinci bölüm Annemizi Saklarken dizisi için kritik önem taşıyordu ve bir miktar da olsa reytingler arttı. Ancak gelecek haftalarda rakip diziler yayınlandığı zaman bu artış devam etmeyebilir. Star TV’nin bundan sonra atacağı adım büyük bir merakla bekleniyor.