Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse dizisinin başrol ismi için yeni bir iddia daha var! Peki hangisi daha çok yakışır?

Kral Kaybederse dizisinin başrol ismi için yeni bir iddia daha var! Peki hangisi daha çok yakışır?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni bir YGülseren Budayıcıoğlu romanı uyarlamasının daha yolda olduğunu duyurmuştuk. OGM Pictures, Budayıcıoğlu’nun kitabı Kral Kaybederse’yi dizi haline getirmeye hazırlanıyor.

Dizinin başrol oyuncusu için bazı iddialar ortaya atıldı bile. Romanın narsisist ve sert karakteri için dün İbrahim Çelikkol’un adı geçmişti. Şimdi yeni bir iddia daha var.

Kral Kaybederse dizisinin başrol ismi için yeni bir iddia daha var! Peki hangisi daha çok yakışır? 8

Bugüne kadar ekranlarda izlenme rekoru kıran Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin hepsi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanmıştı. Sıradaki eser Kral Kaybederse…

Kitabın hikayesi yine çok çarpıcı. Kral Kaybederse, Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Hikayenin baş karakteri oldukça rahatsız edici bir karakter. Ve dolayısıyla bir hayli zor bir rol. Bu rolün hakkını verecek oyuncu arayışı da sürüyor.

Dün gelen haberlerde başrol için İbrahim Çelikkol’un adı geçmişti. Çelikkol, daha önce Budayıcıoğlu’nun bir başka eseri olan Doğduğun Ev Kaderindir’de yine sert bir karakter olar Mehdi’yi canlandırmıştı.

Kral Kaybederse dizisinin başrol ismi için yeni bir iddia daha var! Peki hangisi daha çok yakışır? 9

Bugün de Kral Kaybederse’nin başrolü için yeni bir ismin adı daha geçti. Bu isim ekranların en etkileyici erkek oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ. Söylentilere göre Kral Kaybederse’deki rahatsız edici karakter için yakışıklı oyuncunun adı geçiyor.

İddialar doğru mu henüz bilmiyoruz. Ancak her iki oyuncunun da bu role yakışacağı ve altından başarıyla kalkacağına eminiz.