Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol, Gaddar dizisinde büyük katkı yapacak!

İbrahim Çelikkol, Gaddar dizisinde büyük katkı yapacak!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Gaddar isimli dizide Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan’ı başrolde izliyoruz. İki genç oyuncunun başarılı etkileşimi diziye olumlu yansıyor.

Gaddar isimli dizinin reytingleri de ortalamanın üzerinde gelmeye devam ediyor. Dizinin hikayesinde önemli bir etkide bulunacak olan yepyeni bir karakter ile tanışmaya hazır olun.

İbrahim Çelikkol, Korkut isimli karakter ile Gaddar dizisine katılıyor.

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Gaddar’ın kadrosuna yeni bölümle beraber İbrahim Çelikkol konuk oyuncu olarak dahil olacak.

Oyuncu, NOW ekranlarında cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut olarak seyirciyle ilk kez buluşacak.

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerinde buluştuğu Ay Yapım imzalı ‘Gaddar’ın bu haftaki bölümü izleyenleri bir hayli etkilemeye aday gözüküyor.

Yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’a hayat verecek başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Ekber’in Enver’e karşı planlarıyla oyuna dahil olacak.

Zakkum Kardeşler’in en acımasızı, yüzü asla gülmeyen ama kardeşlerine ölümüne bağlı Korkut karakterinin dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.