Ana sayfa Sosyal Medya Tam bir yaz dizisi! Ada Masalı’nda Haziran ve Poyraz’ın arasındaki kimya çok tuttu!

Tam bir yaz dizisi! Ada Masalı’nda Haziran ve Poyraz’ın arasındaki kimya çok tuttu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım prodüksiyonluğunda çekilen Ada Masalı’nın ilk bölümü nihayet yayınlandı. Dizi özellikle başrollerdeki Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan hayranları tarafından çok büyük merakla bekleniyordu. Nitekim beklenti boşa çıkmadı.

Star TV’de yayınlanan Ada Masalı, daha ilk bölümüyle bu yazın en iddialı yapımlarından biri olacağının işaretini verdi. Yeni dizi, hakkında Twitter’da yapılan paylaşımlar sayesinde TT oldu. Böylece Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan hayranların beklediklerinin karşılığını almış oldu.

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturuyor.

Dün akşam yayınlanan ilk bölümde Haziran ile Poyraz tanıştı ve beraber unutulmaz bir gece geçirdi. Adalı Poyraz’la şehirli Haziran her ne kadar birbirinden çok farklı görünse de zıt kutuplar birbirini çeker misali aralarında müthiş bir kimya oluştu. Bu kimya izleyici tarafından da çok tutuldu.

blank

Haziran ve Poyraz arasındaki romantik aşk, adanın müthiş doğasıyla birleşince ortaya çok başarılı bir yapım çıktı. Bakalım Ada Masalı, reyting ve sosyal medya savaşından nasıl çıkacak?

Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor.

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından yazılıyor.

İzleyicilerin Haziran ve Poyraz arasındaki aşka dair paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

blank blank blank blank