Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul, ilişki konusunda kendisini Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti ile özdeşleştirdi!

Çağlar Ertuğrul, ilişki konusunda kendisini Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti ile özdeşleştirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, zaman zaman yaptığı esprili açıklamalarla biliniyor. En son Teşkilat isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Ardından da Magarsus isimli dijital dizide izlediğimiz oyuncu, son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi olarak biliniyor.

Karya Manukyan ile sevgili olan Çağlar Ertuğrul, ilişkilerinin 7 yıldır devam ettiğine dikkat çekti. NTV’de yayınlanan Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, evlilik ve magazin konuları ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer gibi bir ilişkilerinin olduğunun altını çizen Çağlar Ertuğrul, açıklamalarında magazincilerin kendisine çok sorduğu evlilik konusuna da değindi. Oyuncu, bazen geyik yapmak için söylediği sözlerin gerçek olarak algılanması ile ilgili de konuştu.

“Override” adlı oyunla tiyatro sahnesinde olan Çağlar Ertuğrul, yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken, ailesi, özel hayatı, çocukluğu, okul yıllarına dair özel sohbetiyle de Empati’nin özel konukları arasındaki yerini aldı.

İşte Çağlar Ertuğrul’un şaşırtan sözleri:

“Lisede 9 kere disipline gittim. Nasıl atılmadım derseniz… Bir şekilde kalmıyordum ama, kimseyi de gıcık etmiyordum çalışkanlığımla. Eve girmezdim, ne zaman bilgisayar oyunlarına sardık o zaman evdeydim.

Aile kurmak, çoluk çocuğa karışmak çok güzel. Çok güzel örnekleri var çevremizde. Evliliğe karşı değilim ama, şartlar elvermedi. Düğün mekanları çok çok pahalı. Damatlık çok pahalı. Baba olmak da isterim. Benim kanımdan canımdan bir evlatla gurur duyarım. Evlat edinmek de isterim. Sevgilimle sette tanıştık, o stil danışmanı.

Biz de Kıvanç’la Başak gibi olalım dedik. 7 yıl olacak. Arada gel gitli olduğu dönemlerimiz var. Magazin sürekli soruyor evliliğimizi. Bir kere pahalı her şey dedim, çok ciddiye aldılar, geyik yapıyorum ciddiye alıyorlar.

Düğüne gidiyorsunuz altın takıyorsunuz, 2 sene sonra boşanıyorlar, altınımı geri ver demek istiyorum. Yakın çevremde de boşanmış arkadaşlarımdan da çok var, ablam mesela. Şimdi onları kızdırmayayım da, evleniyorsan ömürlük olmalı gibi düşünüyorum, boşanmaya karşı değilim ama… “