Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka ile Bensu Soral kamera arkasında ne kadar da sempatik!

Kubilay Aka ile Bensu Soral kamera arkasında ne kadar da sempatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi de kuşkusuz ki Show TV ekranında yayınlanacak olan Cam Tavanlar… Kubilay Aka’nın 4 sezonluk muhteşem Çukur dizisi performansından sonra bambaşka bir rolle ekrana geleceği dizi merakla bekleniyor.

Bensu Soral ise dizlerde en son İçerde ile ekranda yer almış ve 4 yıl da setlerden uzakta kalmıştı. Soral ile Aka ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğu da görüntülere yansıyor. Cam Tavanlar dizisinin setinden gelen sempatik görüntüler ikilinin iyi anlaştığını ve enerjilerinin de çok tuttuğunu gösteriyor. Dizinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba 20:00’de Show TV’de izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak. Heyecanla beklenen dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

İdealist bir iş kadını olan Leyla’nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı ‘Cam Tavanlar’da galibin kim olacağı gizemini korurken dizinin gözü kara ikilisi aşkın ağlarına düşecek.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. ‘Cam Tavanlar’, oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.