Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde yine bir yanlış anlaşılma geliyor!

Kefaret dizisinde yine bir yanlış anlaşılma geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının izleyicilerle buluşmaya devam eden başarılı dizisi Kefaret, şimdiye kadar 28 bölümüyle etkiledi. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizine Mine Kılıç ile Özge Özacar da çok başarılı performanslar ortaya koyuyor.

Kefaret dizisinin 29. yeni bölümü 6 Haziran Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak.Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Mine Kılıç’ın başarıyla canlandırdığı Arzu’nun durumu gelgitli… Ahmet’i çok özleyen ama onunla birlikte de yapamayan bir Arzu durumu var…

Dizi hayranlarına göre Meltem karakteri tam bir şeytan… Hakan Yufkacıgil’in canlandırdığı Alp’in Meltem’e karşı tavırları da yeni bölümde dikkat çekecek.Özge Özacar’ın canlandırdığı Meltem, Alp’e aşık olduğu itirafında bulunacak.

Kefaret dizisinde önceki bölümlerde Zeynep’in Sinan’ı yanlış anladığı ve hikayede gerilimler ile ayrılıkların yaşandığı anlara izleyiciler şahit olmuştu. Yine benzer bir durum geliyor. Kefaret dizisi 29. bölümünde Zeynep tesadüfen Sinan’ı bir kadın ile birlikte görüyor.

İzleyicilerin yorumu ise hazır: “Eyvah, inşallah Zeynep ve Sinan’ın arası açılmaz. Zeynep yine yanlış anlayacak. Tabii Sinan da Zeynep’e açıklayıcı bir şekilde konuşmayacak” diyerek bir anlamda eleştiri yaptı.

Kefaret dizisinin 6 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 29. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.