Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin böyle isim mi olur eleştirisi alan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi netleşti!

Fox TV’nin böyle isim mi olur eleştirisi alan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz aylarında yeni diziler bulacaksınız. Bu dizilerden birisi de Aşk Mantık İntikam… Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan bu romantik komedi yapımı izleyicileri de çok ilgisini çekeceğe benziyor.

Tanıtımlarının yayınlanması ile birlikte dizinin ismine yönelik eleştiriler de başlamıştı. “Böyle dizi ismi mi olur” diye yorumlar yapan dizi hayranları, bir süre bu konuyu tartıştı. Sonuçta bir dizi ve ismine de herkes kısa sürede alışacaktır. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin yayın tarihi de netleşti. Dizi 18 Haziran Cuma akşamı ilk bölümü ile başlıyor…

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi son dönemin öne çıkan genç isimlerinin başrolünde buluştuğu dizinin geniş bir kadrosu bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de var: Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz.

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin hikayesi:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.