Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisini sevenlere çok güzel bir haber var!

Kulüp dizisini sevenlere çok güzel bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in son dizisi Kulüp büyük ilgi gördü. Henüz dünyada çok izlenenler arasına giremese de Türkiye’nin bir numarası haline gelen Kulüp dizisini sevenler için güzel bir haber var.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Barış Arduç gibi dikkat çekici isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi cuma günü Netflix’te yayına girdi. Yayına girer girmez de Türkiye’de bir numara oldu.

1950’li yıllarda Beyoğlu gece hayatının perde arkasında İstanbul’daki sefaradların hikayesini anlatan Kulüp, dönemi yansıtan kostümleri, dekoru, müzikleriyle izleyiciyi resmen geçmişe götürdü. Dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden biri ise hiç kuşkusuz assolist Selim Songür karakterini canlandıran Salih Bademci’ydi.

Kulüp dizisini sevenlere çok güzel bir haber var! 8

Özellikle bugünlerde rol aldığı ve Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde canlandırdığı karakterle oyunculuktaki performansını ortaya koyan Bademci, Kulüp dizisinde hayat verdiği Selim Songür karakteriyle oyunculuğunu zirveye ulaştırmış.

Uzun yıllar hapishaneden çıktıktan sonra, bebekken terk etmek zorunda kaldığı kızı Raşel’le bir araya gelen Matilda ve çevresindekilerin hikayesini anlatan Kulüp’ün hikayesi izleyenlerin de dikkatini çekmiştir, henüz tamamlanmadı. Altı bölümden oluşan dizinin sonu, izleyicilerin tadını damağında bıraktı.

Kulüp dizisini sevenlere çok güzel bir haber var! 9

Ancak Netflix’ten yapılan açıklamada dizinin ikinci sezonu için anlaşmanın çoktan yapıldığı duyuruldu. Habere göre ikinci sezonun çekimleri, birinci sezonla birlikte aynı zamanda yapıldı. İkinci sezon halen prodüksiyon aşamasında.

Habere göre Kulüp’ün ikinci sezonu 2022’nin ilk aylarında Netflix ekranında olacak. İkinci sezon beş bölümden oluşacak. Böylece Kulüp toplam 11 bölüm halinde izleyicinin karşısına çıkacak.