Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde senaristin yanlış tercihi eleştiriliyor!

Sadakatsiz dizisinde senaristin yanlış tercihi eleştiriliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşuyor. Dizinin 38. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Asya’nın aşk yaşamaya başladığı Aras ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

Aslında Aras evli bir adam. Aras’ın eşi Leyla ortaya çıkıyor. Aslı Orcan’ın canlandırdığı karakterin gelişi ile birlikte işler fena halde karışacak. Asya ve Volkan evliyken, Derin araya girmiş ve onların yuvasını yıkmıştı. Derin ile Volkan daha sonra evlendi. Ancak Asya şimdi bilmeden de olsa evli bir erkek ile bir araya gelerek Derin’in düştüğü duruma düşmüş oldu.

Dizinin senaristleri Asya ile Derin’i aynı pozisyona getirdi belki ama izleyiciler, ikisinin farklı olduğu düşüncesine sahip. Dizi hayranları, “Asya istemeden de olsa Derin’in durumuna düştü, adam evli çıktı” diye yorumlar yapıyor.

Sosyal medyadaki yorumlarda Asya’nın bu gerçeği öğrendikten sonra ilişkiye devam etmeyeceğine yönelik düşünceler de yer alıyor.

Sadakatsiz dizisinde senaristin yanlış tercihi eleştiriliyor! 7

Derin, bilerek ve isteyerek bu yolu seçmişti. Asya ise farkında olmadan böyle bir durumun içine sürüklendi.

Volkan’ın Aras’ın evli olduğunu öğrenmesi ise Asya’yı yeniden kazanma konusunda eline büyük bir koz veriyor. Senaristler ilerleyen bölümlerde ne yazar merakla bekleniyor, ancak Asya’nın Aras ile ilişkisinin bu olaydan sonra uzun sürmesini izleyici kabul etmeyecektir.

Sadakatsiz dizisinde Asya’nın Aras konusunda ne yapacağı hikayenin geleceğini etkileyecektir.

İzleyiciler en çok da senaristin Asya karakterini getirdiği noktayı eleştiriyor.

Hafızasını kaybetmiş, geçmişi belli olmayan birisi ile Asya nasıl yakınlaşabilir? Bugüne kadar Asya’yı senaristler belirli bir çizgide yaşayan, dik duran ve sorumluluklarını bilen birisi olarak gösterdi.

Asya ile Aras arasında yaşananlar ise bu duruşa tersti. Dizi hayranları bu nedenle senaristin yanlış bir tercih yaptığını düşünüyor.

Asya ile Aras ilişkisi aslında karakterin bir hayli zayıflamasına neden oldu.