Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz ve Camdaki Kız dizilerini izlettiren iki karakter!

Sadakatsiz ve Camdaki Kız dizilerini izlettiren iki karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan 2 dizide iki önemli karakter var. Bu iki karakter de dizilerin çok izlenmesini sağlıyor… Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan ile, Camdaki Kız dizisinde Feride karakterleri hikayeyi ayakta tutuyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz’de Cansu Dere, Melis Sezen ve Berkay Ateş ile birlikte başrolde yer alan Caner Cindoruk muhteşem bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu canlandırdığı Volkan karakteri ile de izleyicileri fazlasıyla kızdırmayı başarıyor. Bu rol dizinin çok izlenmesinin de sırrı aslında.

BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinalinin çok üzerine çıkan ve İspanya’da yayınlanarak da yurt dışı atağı yapan bir yapım oldu.

Camdaki Kız dizisinde de Nur Sürer’in ustalığını sergilediği Feride karakteri var ki, izleyiciler hem ona çok kızıyor hem de izlemekten büyük keyif alıyor… Camdaki Kız dizisini ayakta tutan isim de Feride oluyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Sadakatsiz ve Camdaki Kız dizilerindeki bu iki karaktere dikkat çekti ve şöyle yazdı:

“Volkan ve Feride

‘Sadakatsiz’de mesela Volkan var, sonra oğlu Ali… Bunlara kızıyor izleyici. Ne kadar kızarsa, o kadar çok izliyor.

‘Camdaki Kız’da ‘kara kutu’ Feride’dir. Bu karakter aslında diziyi sürüklemekte. Merak konusu onun ‘gizemli’ ve ‘her an her şeyi yapabilecek’ halidir.

Onun yarattığı stres, tüm diğer karakterlere de çaktırmadan sirayet ediyor aslında.”