Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman bu sefer Sadakatsiz’e üstünlük sağladı! Doğduğun Ev Kaderindir fena değil!

Kuruluş Osman bu sefer Sadakatsiz’e üstünlük sağladı! Doğduğun Ev Kaderindir fena değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çarşamba akşamları reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dün akşam Masumiyet isimli Fox TV dizisinin başlamasının ardından yeni bir denklemin oluşmaya başladığını da görebiliyoruz.

Her şeyden önce Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin zirvede müthiş bir rekabet halinde olduğunu ve bunun sezon sonuna kadar devam etmesinin de kesin olduğunu söyleyebiliriz. Peki 24 Şubat Çarşamba akşamı nasıl sonuçlar alındı.

Kuruluş Osman dizisi hem total hem de ABC1 gruplarında 13’lü oranlarla birinciliği elde etti. Sadakatsiz ise 10’lu reytingiyle totalde birinci oldu. Geçen haftalara göre ABC1 grubunda Sadakatsiz’in gerilemesi, Kuruluş Osman’ın yukarı çıkması önemli bir değişim olarak dikkat çekiciydi…

Total ve ABC1’de günü ikinci bitiren Sadakatsiz’in tüm kategorilerde 10-11’li oranlar aldığını, Kuruluş Osman’ın ise AB’de 9’lara gerilediğini görüyoruz.

tv8 ekranında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kemik izleyici kitlesini kendinde tutmaya devam ettiğini reytinglerde de anlayabilirsiniz. Total ve AB gruplarında 5’li oranlarda olan dizi, ABC1’de ise 6’larda geziniyor. Totalde günü 8. bitiren tv8 dizisi, AB’de 5. olurken, ABC1 grubunda da 5.’lik elde etti.

Fox TV’nin Masumiyet dizisi iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Oturmuş yapımların karşısında yeni dizilerin şansı fazla olmuyor. Ancak Masumiyet iyi başladı ve gelecek haftalarda reytinglerini de mutlaka artıracaktır. Totalde 11. olan dizi, AB grubunda 6. sırada ve ABC1’de ise 9. oldu.

Benim Adım Melek dizisi ise TRT1 ekranında kemik izleyici kitlesini kendinde tutuyor. 3’lü oranlarda ilerleyen dizi, AB’de ise 3’ün altına sarkarak şaşırttı.

İşte 24 Şubat Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi: