Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Masumiyet dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz  – Çarşamba akşamları reyting rekabetinde artık yeni bir dizi daha var. Fox TV ekranında dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Masumiyet, beğeni topladı. Dizinin hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekti. Peki nasıl reytingler aldı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde de güçlü isimler bulunuyor. Diziye yönelik yapılan ilk yorumlar izleyicilerin hikayeyi çok beğendiği ve ikinci bölümün de merakla beklendiğini gösteriyor. Birinci bölümün reytingleri de Masumiyet dizisinin ekran ömrüne iyi başladığını gösteriyor.

Totalde 4’e yaklaşan reytingler alan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 5’e yaklaşan oranlar elde etti. Totalde günü 11. sırada bitiren Masumiyet, AB grubunda 6. oldu ve ABC1 grubunda ise 9.sırada bulunuyor.

Masumiyet dizisinin Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki güçlü yapımın karşısında fena sayılmayacak bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Doğduğun Ev Kaderindir ile Benim Adım Melek dizilerinde bir miktar düşüş görünse de kemik izleyicilerini korudukları görülüyor. Yani Masumiyet dizisi diğer 4 yapımdan çok da fazla izleyici kopartamadı. Ancak yeni bir diziye başlamak isteyen hatırı sayılır bir kitleyi ise daha ilk bölümden etkilemeyi başardı.

Masumiyet dizisinin ikinci bölümünün sonuçları da önemli olacak. Ancak hikaye kurgusu gösteriyor ki, dizinin yükselme potansiyeli bir hayli fazla…