Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizi ekibinden veda sözleri!

Kuruluş Osman dizi ekibinden veda sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonunu da tamamladı. İlk sezona oranla ikinci sezon çok başarılıydı. Hem hikaye yenilendi hem de birçok yeni isim kadroya dahil oldu. Ünlü oyuncuların da Kuruluş Osman dizisine katılması ile yine etkileyici bir sezon yaşandı.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi özel bir platoda ve güçlü bir prodüksiyon ile çekiliyor. Karakterlerin etkileyiciliği atmosferin ve aksesuarların o döneme uygun şeklide hazırlanmasından da geçiyor. Burak Özçivit’in başrolde daha da kendini bulduğu ve daha da iyi performans sergilediği bir ikinci sezon sona ermiş oldu.

Kuruluş Osman dizisi dün akşam atv ekranında yayınlanan 64. bölümü ile birlikte veda etti. Yaz arası veren dizinin 3. sezonunun Ekim ayında başlaması bekleniyor. Dizi ekibi için şimdi dinlenme zamanı.

Kuruluş Osman dizi oyuncuları da izleyicilere teşekkür eden bir video çekerek kısa veda öncesi hayranların kalbine seslendi. Bozdağ Film’in sahibi, yapımcı Mehmet Bozdağ twitter hesabından bu videoyu yayınladı ve “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.
Yeni sezonda görüşmek üzere” diye mesaj bıraktı.

İşte Kuruluş Osman dizi ekibinin sosyal medyadan hayranlarına verdiği güçlü mesaj: