Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası bu fragmanla gümbür gümbür geliyorum mesajı veriyor!

Kalp Yarası bu fragmanla gümbür gümbür geliyorum mesajı veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 28 Haziran Pazartesi akşamı atv ekranında Maraşlı dizisini değil, Kalp Yarası’nı bulacaksınız. Yaz ekranının dram yapımlarından olan Kalp Yarası, erken yol alıp kış sezonunda da geniş bir izleyici kitlesini etkileme planı ile geliyor… Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin meraklandıran bir hikayesi var.

Kalp Yarası dizisinin yayınlanan fragmanlarına ilgi büyük oldu. Dizi hayranları eski dizilerin havasını, kokusunu bu yapımda buldu. Sadece fragmanlar ve setten gelen görüntüler bile, geçmişin çok beğenilen dram yapımlarına benzer bir dizinin gelmekte olduğunu anlatıyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olacaklarını, uyumlarının çok iyi olduğunu da görüntülerden anlayabilirsiniz. Kalp Yarası dizisinin ilk bölümünü heyecanla bekleyenler, yeni yayınlanan fragmana da adeta bayıldı.

Kalp Yarası bu fragmanla gümbür gümbür geliyorum mesajı veriyor! 7

Antakya’da çekimleri yapılan dizinin atmosferi oldukça etkileyici. Gökhan Alkan, Yasak Elma’daki Kerim’den sonra adeta bu dizide kendini bulmuş gibi bir his veriyor.

4 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapan Yağmur Tanrısevsin de güzelliği ile yine hayranlarını mest ediyor. Reytingleri şimdiden çok merak edilen dizinin heyecanını yaşayan izleyiciler, “Kaliteli bir diziye benziyor. Pazartesi gününü iple çekiyorum” diye yorum bırakıyor.

Dizinin fragmanlarından bile kalite aktığı değerlendirmesini yapan izleyiciler, Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan buluşmasının da akıllıca bir hamle olduğunu belirtiyor. İki genç oyuncu da iyi bir dizi çifti olarak daha şimdiden kabul gördü.

İşte Kalp Yarası dizisinin ilk bölümü öncesinde sosyal platformlara özel olarak paylaşılan fragmanı: